MENU

Satelliet Meubelen Collection

Dit productboek van Satelliet Meubelen laat de collectie van 2016 zien. Het boek is vormgegeven in samenwerking met bureau Flaim, Rosemarie Poldervaart en Dominique de Wild. Opdrachtgever: Satelliet Meubelen (freelance)
Read More ›

DeConstruct

DeConstruct geeft een positieve draai aan de crisis door nieuwe, unieke designartikelen te maken van afgedankte en tweedehands producten. Dit project is een samenwerkingsverband met Sytske Grunveld en Helene Smits en was te zien in De Krabbedans, Eindhoven, van 14-12-2012 t/m 12-01-2013. In januari 2013 is er in Uitkrant Eindhoven een interview gepubliceerd over de DeConstruct pop-up store (zie hieronder). Eigen project in samenwerking met Sytske Grunveld en Helene Smits.   De Krabbedans DeConstruct Pop-up store T/M 13 JANUARI de Krabbedans Vanaf 14 december opent de Krabbedans een nieuwe tijdelijke Pop-up store met als label DeConstruct. Helene Smits, Irma Theunisse en Sytske Grunveld zijn de oprichters van dit label en het uitgangspunt van de collectie is de kredietcrisis. De meiden van DeConstruct hebben zich op een positieve manier laten inspireren. Alle drie bezitten zij een eigen specialiteit: Fotografie, Graphic Design en Illustratie. Desondanks hebben ze als gezamenlijk doel om van afgedankte materialen nieuwe producten te creeëren. Op welke manier heeft de kredietcrisis jullie geïnspireerd? “Je wordt tegenwoordig overal geconfronteerd met de crisis. Zowel in de media als in je eigen omgeving is het een veel besproken onderwerp. Daarom stelden wij ons de vraag: Hoe kan de crisis ons op een positieve manier […]
Read More ›

Proef Pameijer

Proef Pameijer is een kookboek met simpele gerechten voor vier personen die eenvoudig kunnen worden bereid door mensen met een beperking. Dit kookboek is gemaakt in het kader van mijn stage graphic design, in samenwerking met het team van Studio Lonne Wennekendonk. Opdrachtgever: Studio Lonne Wennekendonk (stage)
Read More ›

GG

Serie modefoto’s voor En Vie Magazine. Mijn grafische illustraties benadrukken de sfeer en de grafische vormen van de kleding. Fotograaf: Maan Limburg, Model: Gemma Galeno, MUA: Camee Jongeneel, Concept & Styling: Gracia Visscher, Graphics: Irma Theunisse In DigiFoto MasterClass 2.2013 verscheen een spotlight artikel over fotograaf Maan Limburg met een foto uit de GG serie (zie onderaan deze pagina). Vrij werk in samenwerking met Maan Limburg.
Read More ›