MENU

Niet alleen op de wereld

Niet alleen op de wereld, over het verlies van een ouder als je nog jong bent, door Dorien Verloop. Opdrachtgever: Uitgeverij The Optimist (dienstverband)
Read More ›

Voor altijd Jan

Voor altijd Jan, 90 brieven aan Jan Terlouw, ter ere van de 90e verjaardag van Terlouw. Opdrachtgever: Uitgeverij The Optimist (dienstverband)
Read More ›

Dierendasjes haken

Dierendasjes haken, vrolijke dasjes voor het hele gezin, door Helene Smits. Opdrachtgever: Uitgeverij Scheepjes (freelance)
Read More ›

Handboek voor Hoogsensitiviteit

Handboek voor Hoogsensitiviteit, naar balans, kracht en liefde via het chakrasysteem, door Mérène Rouma. Opdrachtgever: Uitgeverij The Optimist (dienstverband)
Read More ›

Proefschrift Claudia Fischer

Proefschrift Quality indicators for hospital care: reliability and validity door Claudia Fischer, met een bijpassende uitnodiging en een Powerpoint template voor de presentatie bij de publieke verdediging. Claudia: “It looks beautiful! Thank you so much for your great work. I am so glad I have chosen you.” Opdrachtgever: Claudia Fischer (freelance)
Read More ›

Bier & Spijs

Bier & Spijs, 70 inspirerende gerechten bij Nederlands speciaalbier. Opdrachtgever: Caplan (dienstverband)   Review: De café site ‘Bier & Spijs is aantrekkelijk vormgegeven en overzichtelijk opgebouwd. Na een algemene introductie over de mogelijkheden van bier aan tafel en de verschillende biertypen volgen 70 recepten die zijn gerangschikt per seizoen. Achterin het boek nog een paar handige menusuggesties.’ Review: Genieten met bier ‘Elk recept staat mooi en duidelijk beschreven en is visueel ondersteund met mooie foto’s van het eten en het bier.’ Review: Bierburo ‘Het boek is prachtig vormgegeven en ingedeeld per seizoen. Voor ieder jaargetijde zijn er recepten voor voor- en hoofdgerechten en een toetje. Ieder hoofdstuk sluit af met een menusuggestie van drie gangen.’
Read More ›

100 Groene Smoothies

100 Groene Smoothies, het complete naslagwerk voor gezonde drankjes met groente uit de blender. Opdrachtgever: Caplan (dienstverband)   Review: Koken.blog ‘Een groot pluspunt is verder dat de recepten per groentesoort gesorteerd staan. Heel handig als je bijvoorbeeld wortelen over hebt van het avondeten en daar de volgende dag een smoothie van wilt maken. De quotes van leden van het testpanel zijn een goede aanvulling.’ Review: Lekker tafelen ‘Een leuk boek wanneer je graag smoothies maakt, maar zelf geen inspiratie (meer) hebt.’ Review: Fem na 40 ‘In het boek spelen dertig verschillende groente de hoofdrol in maar liefst 85 recepten voor in de blender, en 15 voor in de slowjuicer. En allemaal even lekker, want ze zijn allemaal getest door een proefpanel…’
Read More ›